Informatie bardienst

LEES DEZE TEKST EERST GOED DOOR!

Tennisvereniging Wamel heeft een bardienstplanner ontwikkeld, waarmee je zelf je verplichte bardiensten kunt reserveren. Het bespaart onze kantinecommissie veel tijd en het voordeel voor jou is dat je nu dus zelf een tijdstip en dag kan kiezen wat jou het beste uitkomt. Gegeven het aantal leden (dat in aanmerking komt om bardiensten te draaien) ontkomen we er helaas niet aan om het aantal diensten per lid tussen de 18 en 65 jaar te handhaven op minimaal 2 bardiensten per jaar.

Bardiensten kunnen worden gereserveerd, nadat je op onze website bent ingelogd. Hiervoor dien je jezelf op de website aan te melden. Ieder lid van de vereniging dient zich individueel te registeren, dus niet als gezin of gezinslid. Degenen die zich niet via deze digitale weg hebben aangemeld, worden door de kantinecommissie ingedeeld.

 

Met betrekking tot het zelf inplannen van je bardiensten gelden de volgende spelregels:

  1. Kies na het inloggen voor het inplannen van een bardienst in het gebruikersmenu de optie: Reserveren bardienst.
  2. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om inschrijvingen te wijzigen of te annuleren en worden de diensten door de bardienstcommissie verder ingepland.
  3. Ieder lid ontvangt via de e-mail een bevestiging van zijn/haar inschrijving.
  4. Let op ! Het inschrijven gaat via een heel simpele regel; wie het eerst komt die het eerst maalt.
  5. Je inschrijvingen zijn via de website in te zien of uit te printen.
  6. Ruilen of het regelen van vervanging dien je zelf te organiseren. Je bent en blijft verantwoordelijk voor de op jouw naam geregistreerde bardienst. In de bardienstplanner zijn alle bardiensten zichtbaar. Op de website kan je eveneens de contactgegevens van alle leden zien, waardoor ruilen veel gemakkelijker wordt.
  7. Voor het niet nakomen van een kantinedienst geldt het bestaande sanctiebeleid.

 

De kantinecommissie heeft instructies opgesteld voor het bardienst en tap. Deze hangen in de kantine.

 

Wij vertrouwen erop je hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en zien uit naar weer een plezierig en sportief tennisseizoen.


Bestuur TV Wamel